Mene sisältöön

Tukes järjestää tietoiskuja sähkölaitteiden markkinoille saattamisesta

16.9.2013
Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) järjestää neuvontaa sähkölaitteiden valmistuksesta, maahantuonnista ja myynnistä alalla toimiville. Infotilaisuuksia järjestetään tänä syksynä kahtena eri iltapäivänä, joiden aikana perehdytään muutoksiin sähkölaitteisiin liittyvässä lainsäädännössä, vaatimuksissa ja markkinavalvonnassa.


Tukes löytää markkinavalvonnassaan vuosittain kymmenittäin vaatimuksenvastaisia sähkölaitteita. Tietoiskujen tavoitteena on parantaa sähkölaitteiden vaatimuksenmukaisuutta ja samalla turvallisuutta Suomessa.

Tietoiskut järjestetään Tampereella maanantaina 28.10. ja Helsingissä torstaina 21.11. klo 12–16. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita sähkölaitteiden valmistajat, valmistuttajat, maahantuojat, ostajat, tuotekehittäjät, sähkölaitteiden myyjät sekä muut sidosryhmät. Tietoiskuissa käydään läpi mm. muuttunutta lainsäädäntöä, eri toimijoiden vastuita ja velvollisuuksia sekä markkinavalvonnan periaatteita. Tietoiskujen ohjelma löytyy kokonaisuudessaan Tukesin verkkosivuilta.

Ilmoittautua voi tämän linkin kautta. Tampereen tilaisuuteen pitää ilmoittautua viimeistään 21.10., Helsingin tilaisuuteen 18.11. Paikkoja on rajoitetusti.


Sivun alkuun