STEK - Sähköturvallisuuden edistämiskeskus
Ajankohtaista
STEK-info
Sähkön käyttö kotona
Lapset ja sähkö
Sähköturvallisuus
Kun sähköä ei tule...
Ukkonen
Sähkö ja rakentaja
Sähkö ja ympäristö
Julkaisuja jokamiehelle
Kiinteistöjen sähköverkot
Kysy sähköstä
Usein kysyttyä
Sähköasentajaksi tai sähköinsinööriksi?
Ammattilaisille: Koulutusta ja julkaisuja
Avustukset
Avustusohjeet
Valmistuneet hankkeet
Muita sähköalan avustusten jakajia
Hakulomakkeet
Sähköalan turvallisuussuosituksia
Etusivu Sivukartta Yhteystiedot Palaute
Haku
Ajankohtaista

Next Step messut 2007 ja STEK (28.02.2007)

24-25 tammikuuta 2007 Jyväskylässä pidettyjen Suomen suurimpien työpaikka- ja koulutusmessujen energisimpiin ja värikkäimpiin osastoihin kuului Energiateollisuuden yhteisosasto, jonka pystyttämistä tuki avustuksellaan myös STEK.

Kahdeksannettoista Next Step – työpaikka- ja koulutusmessut keräsivät yli 20000 messuvierasta. Messuvieraista noin puolet oli peruskoulun yhdeksäsluokkalaisia. Tänä vuonna mukana oli ensimmäistä kertaa myös aikuiskoulutus, joka houkutteli messuille alan vaihtoa suunnittelevia ja uusia koulutusmahdollisuuksia etsiviä aikuisia.

Jyväskylässä pidetyt messut kiinnostivat kaikkiaan 140 näytteilleasettajaa, joista valtaosa oli koulutuksen järjestäjiä ja yrityksiä. Energiateollisuuden yhteisosastolla esittäytyneillä Vapolla, Fortumilla, Teollisuuden Voimalla, Vattenfallilla ja Energiateollisuus ry:llä oli messuvieraille yhteinen viesti.

”Haluamme esitellä toimialan, joka työllistää monenlaisia ammattilaisia, hyödyntää modernia teknologiaa ja pysyy varmasti Suomessa”, totesi asiantuntija Heli Peltonen Energiateollisuus ry:stä.

Messuosasto keräsi lähes ruuhkaksi asti peruskoululaisia, toisen asteen opiskelijoita ja korkea-asteen jatkopaikkaa etsiviä nuoria.
<< Takaisin edelliselle sivulle

etusivulle   etusivulle tulosta   tulosta sivun alkuun   sivun alkuun