Mene sisältöön

Avustukset

Yksi Sähköturvallisuuden edistämiskeskuksen päätehtävistä on tukea työtä, joka tähtää sähköturvallisuuden, energiansäästön ja alan julkaisutoiminnan edistämiseen.

Yhdistys myöntää avustuksia sekä yhteisöille että yksityisille kansalaisille. Tukea myönnetään hankkeille, jotka edistävät sähköalan standardoimis- ja muuta ohjeistotyötä, energiansäästöä, toimialan ympäristökysymysten selvittämistä ja kansainvälistymistä sekä koulutus- ja tutkimustyötä.

Aikaisemmin avustuksia on myönnetty mm. energiansäästösopimusten toimeenpanoon, asumisen sähköasioihin keskittyvien internet-sivujen tuottamiseen, koulutusvideon tekemiseen sekä turvallisen valaisimen suunnittelukilpailuun. Täydellinen lista STEK:n tukemista, jo valmistuneista hankkeista löytyy kohdasta “valmistuneet hankkeet”.

Avustusten hakuajat umpeutuvat vuosittain 15.3. sekä 15.9. Kohdasta hakulomakkeet voit ladata hakulomakkeet excel-muodossa omalle koneellesi tulostettaviksi. Voit myös täyttää hakulomakkeen www-sivullamme ja lähettää lomakkeen sen lopussa olevalla “Lähetä”-toiminnolla STEK:ille.

Sivun alkuun