Ajankohtaista
 STEK-info
 Sähköturvallisuus
 Sähkö ja rakentaminen
 Sähkö ja ympäristö
 Koulutus ja julkaisut
 Avustukset
 Palaute
 Haku
 Ohjeet
 Ylläpito
 Kysy sähköstä

Koulutus ja julkaisut – peruskoulutus


Koulutusta ja kirjallisuutta


Me tavalliset sähkönkäyttäjät suhtaudumme usein sähköön itsestäänselvyytenä; emme edes kiinnitä siihen huomiota ennen kuin jokin menee vikaan. Sähkön tuottamiseen ja jakeluun tarvitaan kuitenkin monenlaista ammattitaitoa. Sähköasentajat ja -suunnittelijat ovat niitä asiantuntijoita, jotka pitävät huolen siitä, että saamme ladattua kännykkämme, keitettyä aamukahvimme ja avattua tietokoneemme.
Jatkuva kouluttautuminen on sähköalalla työskenteleville tärkeää. FIMTEKNO sekä sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry järjestävät alan tärkeää täydennyskoulutusta. STUL ry:n www-sivuilta löydät hyödyllistä tietoa myös alan peruskoulutuksesta. Tältä sivulta löydät suorat linkit FIMTEKNO:n SÄHKÖTAITO-yksikön ja STUL ry:n koulutuskalentereihin.
Sähköturvallisuuden edistämiskeskus tukee alan julkaisutoimintaa ja tuottaa julkaisuja: koulutusmateriaalia, tietokirjallisuutta sähköalan ammattilaisille sekä myös tavallista sähkönkuluttajaa kiinnostavaa tietoa. Toistaiseksi julkaisuja on saatavissa vain tilaamalla, mutta tulevaisuudessa Sähköturvallisuuden edistämiskeskus aikoo julkaista osan materiaalista suoraan tällä sivulla helposti omalle tietokoneelle ladattavassa pdf-muodossa.

sivun alkuunSTEK
Jäsenet
Yhteystiedot
Hallinto
Säännöt
FimteknoSähköturvallisuuden edistämiskeskus - STEK ry