Ajankohtaista
 STEK-info
 Sähköturvallisuus
 Sähkö ja rakentaminen
 Sähkö ja ympäristö
 Koulutus ja julkaisut
 Avustukset
 Palaute
 Haku
 Ohjeet
 Ylläpito
 Kysy sähköstä

Avustukset


Avustuksia sähköturvallisuuden edistämiseen


Yksi Sähköturvallisuuden edistämiskeskuksen päätehtävistä on tukea työtä, joka tähtää sähköturvallisuuden, energiansäästön ja alan julkaisutoiminnan edistämiseen.

Yhdistys myöntää avustuksia sekä yhteisöille että yksityisille kansalaisille. Tukea myönnetään hankkeille, jotka edistävät sähköalan standardoimis- ja muuta ohjeistotyötä, energiansäästöä, toimialan ympäristökysymysten selvittämistä ja kansainvälistymistä sekä koulutus- ja tutkimustyötä.

Aikaisemmin avustuksia on myönnetty mm. energiansäästösopimusten toimeenpanoon, asumisen sähköasioihin keskittyvien internet-sivujen tuottamiseen, koulutusvideon tekemiseen sekä turvallisen valaisimen suunnittelukilpailuun. Täydellinen lista STEK:n tukemista, jo valmistuneista hankkeista löytyy kohdasta “valmistuneet hankkeet”.

Avustusten hakuajat umpeutuvat vuosittain 15.3. sekä 15.9. Oheisen linkin kautta voit ladata hakulomakkeet excel-muodossa omalle koneellesi tulostettaviksi. Tulevaisuudessa avustusta voi myös hakea verkossa allekirjoittamalla hakulomakkeet sähköisesti.


sivun alkuunSTEK
Jäsenet
Yhteystiedot
Hallinto
Säännöt
FimteknoSähköturvallisuuden edistämiskeskus - STEK ry