STEK - Sähköturvallisuuden edistämiskeskus
Ajankohtaista
STEK-info
Sähköturvallisuus
Sähkö ja rakentaminen
Sähkö ja ympäristö
Koulutus ja julkaisut
Lapset ja sähkö
Avustukset
Kysy sähköstä
Etusivu Sivukartta Yhteystiedot Palaute
Haku
Sahkoturva.info: tietoa sähkön turvallisesta ja järkevästä käytöstä

Tervetuloa!

Sähköturvan internet-sivusto on Sähköturvallisuuden edistämiskeskus ry STEK:n perustama ja ylläpitämä tiedotuskanava. Sivusto jakaa kaikille tietoa sähkön ja sähkölaitteiden käyttöön liittyvistä asioista eri ympäristöissä. Sivustosta löydät tietoa sähköturvallisuudesta, energiansäästömahdollisuuksista, sähkön ja sähkölaitteiden käytöstä ja valinnasta sekä näihin liittyvistä ympäristöasioista. Sivustoon liittyy tavalliselle kansalaiselle tarkoitettu mahdollisuus kysyä sähköstä. Lisäksi sivuilla on tietoa STEK:sta ja sen toiminnasta.

Lapset ja nuoret ovat yksi Sähköturvallisuuden edistämiskeskuksen tärkeimmistä kohderyhmistä. On tärkeää, että lapsille opetetaan pienestä pitäen oikea tapa käyttää sähkölaitteita, jotta tietämättömyys tai varomattomuus ei aiheuttaisi heille vaaraa. Lisäksi on hyvä muistaa, että myös energiankäyttötottumuksemme muodostuvat jo lapsuusiässä.

Osiosta "Sähköturvallisuus" löytyvät lasten ikiomat sähkösivut, joille pääset suoraan klikkaamalla pojan osoittamaa lamppua.

22.02.2005 - Kevään 2005 avustusten hakeminen
10.01.2005 - Sähkösuunnittelun käsikirja valmistunut
27.12.2004 - Sähköturvallisuuden suositusryhmän suositukset vuonna 2004
29.11.2004 - Sähkötapaturmat huolestuttavat turvallisuusviranomaista
29.11.2004 - TUKES: Saneerauskohteissa havaittu oikeudettomia sähkötöitäetusivulle   etusivulle tulosta   tulosta sivun alkuun   sivun alkuun