STEK - Sähköturvallisuuden edistämiskeskus
Ajankohtaista
STEK-info
Sähkön käyttö kotona
Lapset ja sähkö
Sähköturvallisuus
Kun sähköä ei tule...
Ukkonen
Sähkö ja rakentaja
Sähkö ja ympäristö
Julkaisuja jokamiehelle
Kiinteistöjen sähköverkot
Kysy sähköstä
Usein kysyttyä
Sähköasentajaksi tai sähköinsinööriksi?
Ammattilaisille: Koulutusta ja julkaisuja
Avustukset
Avustusohjeet
Valmistuneet hankkeet
Muita sähköalan avustusten jakajia
Hakulomakkeet
Sähköalan turvallisuussuosituksia
Etusivu Sivukartta Yhteystiedot Palaute
Haku
Avustuksia sähköturvallisuuden edistämiseen

Yksi Sähköturvallisuuden edistämiskeskuksen päätehtävistä on tukea työtä, joka tähtää sähköturvallisuuden, energiansäästön ja alan julkaisutoiminnan edistämiseen.

Yhdistys myöntää avustuksia sekä yhteisöille että yksityisille kansalaisille. Tukea myönnetään hankkeille, jotka edistävät sähköalan standardoimis- ja muuta ohjeistotyötä, energiansäästöä, toimialan ympäristökysymysten selvittämistä ja kansainvälistymistä sekä koulutus- ja tutkimustyötä.

Aikaisemmin avustuksia on myönnetty mm. energiansäästösopimusten toimeenpanoon, asumisen sähköasioihin keskittyvien internet-sivujen tuottamiseen, koulutusvideon tekemiseen sekä turvallisen valaisimen suunnittelukilpailuun. Täydellinen lista STEK:n tukemista, jo valmistuneista hankkeista löytyy kohdasta “valmistuneet hankkeet”.

Avustusten hakuajat umpeutuvat vuosittain 15.3. sekä 15.9. Kohdasta hakulomakkeet voit ladata hakulomakkeet excel-muodossa omalle koneellesi tulostettaviksi. Voit myös täyttää hakulomakkeen www-sivullamme ja lähettää lomakkeen sen lopussa olevalla “Lähetä”-toiminnolla STEK:ille.
etusivulle   etusivulle tulosta   tulosta sivun alkuun   sivun alkuun